dimecres, 28 d’octubre del 2009

Manies i rareses...


Passejant per internet m'han donat aquesta idea pel meu blog...
La veritat és que sóc una persona amb moltes manies, la meva família ja m´ho diu...
Doncs bé, sóc incapaç de menjar pernil dolç que no ha estat tallat el mateix dia, o el paquet obert el mateix dia, quan passo per cert tram de l´autopista he d'anar a 124km/h, hi ha certs timbres de veu que em poden arribar a treure de polleguera, odio a la gent que tira papers a terra, quan tanco el cotxe ho he de comprovar més de tres vegades, no puc passar per sota d'una porta de garatge, hi ha certes paraules que no puc pronunciar, si una ampolla d'aigua porta més de tres dies oberta la llenço, acabo les frases dels demés encara que em proposi no fer-ho, odio que dues persones parlin alhora, cada cop que vaig a algun lloc miro si hi ha pols als mobles, no condueixo amb talons, em ratllo si algú parlant fa servir el "tinc que" o "s'ho vaig dir", em repulsen moltes olors, em marejo a les esglésies, jugo a dir paraules amb les lletres de les matricules, faig llistes per tot, em sento incòmode si algú em mira mentre obro la boca per menjar, no soporto que em toquin el nas, etc etc, segur que els que hem coneixeu en sabeu més...
Ara us toca el torn a vosaltres, vull manies!!!

4 comentarios:

Patti ha dit...

Ben bé que som germanes... hi ha un munt de manies que tenim en comú: comprovar vàries vegades que el cotxe estigui ben tancat, tampoc suporto algunes olors (sobretot pudors que no són ni d'aleta ni de "quesus"...), enlloc que no suportar que em toquin el nas, no suporto que em toquin la pera... Però mai de la vida comprovo el nivell polsill dels mobles de casa de la gent!!! Que he d'avisar a Don Limpio cada vegada que sé que véns a casa... (ji, ji).

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana passada vaig estar amb una noia (Núria) que no sap sortir de casa si no porta la roba interior conjuntada! No pot anar en cotxe amb la finestra oberta (i si la obres tu, te la fa tancar!) ... Cadascú amb el seu tema, no? M'hauré d'analitzar a veure si em trobo alguna mania... crec que no en tinc cap!!!!

Anna ha dit...

ostres anònim!! quina tia més rara, i si no té el conjunt de calceta que amb amb el sostén, va en boles???realment hi ha gent per tot... busca busca que trobaràs alguna mania i ens la podràs explicar!!!
gràcies per la teva aportació!!

Anònim ha dit...

VOLS MANIES? LA ROBA DEL MEU ARMARI HA D'ESTAR PLEGADA A LA MATEIXA MIDA, SAMARRETES AMB SAMARRETES, JERSEIS AMB JERSEIS. ELS LLIBRES DE LA PRESTATGERIA TOTS A LA MATEIXA ALÇADA, NI UN MÉS DAVANT NI MÉS ENRERA QUE L'ALTRE. A L'HORA DE LA DUTXA, SEMPRE M'ENSABONO AMB UN ORDRE ESTRICTE, PRIMER EL CAP DESPRÉS BRAÇOS, PANXA, ESQUENA, CAMES I PEUS... AH! NO SOPORTO ELS PELS A LA BANYERA NI A LA PICA!

Publica un comentari a l'entrada