dimecres, 14 d’octubre del 2009

Ja que he fet el blog, inicio el tema...

Espero i suposo que primerament els visitants d'aquest blog seràn amics/amigues meves, així doncs no cal que em presenti, sabeu de sobra com sóc!!
És ben sabut els que em coneixeu, que tinc un humor una mica peculiar, Olga, alguna cosa a dir?
Doncs res del que digui serà utilitzat en la meva contra, d'ara i per sempre en aquest blog (que per això és creació i collita propia).
M'agradaria que en aquest espai fóssim trasparents, clars, directes i parléssim sense embuts, les vergonyes, com deia la meva mare, les deixem penjades a la porta.

9 comentarios:

Anna ha dit...

He creat un espai perquè ens poguem desfogar, donar un cop de mà, ser orelles comprensives, que ningú jutgi a ningú, que si tens una idea i necessites fer una pluja d'idees poguem participar tots, que et sentis i ens sentim escoltats i recolzats, encara que sigui per queixar-te, per despotricar o simplement demanar consell...





Qui no ha tingut un mal dia?





Qui no té la necessitat imperiosa d'explicar el que li ha passat en un moment donat?





Parides, paranoïes, preguntes, respostes, empanades mentals, aquí tot s'hi val!!!

aglote ha dit...

Hola a tots!!!

Ostres nena! em sebla una idea genial la de crear un punt de reunió per a tots els teus amics, encara que no ens coneixem

Per qui no em conegui, sóc l'Olga, l'amiga de l'Anna des de fa més o menys 12 anys, i tot i que últimament no ens trobem gaire sovint, sempre aprofitem la mínima oportunitat per trobar-nos i fer un tallat, o xerrar una estona.
Si no podem in person, acabem utilitzant les noves tecnologies per xerrar.

Només diré 3 cosetes més en la meva primera (i espero que no sigui la darrera, jeje) intervenció en el blog de la baldufeta:

1) El brikidance: Estic de vacances!!!!!! Chincha rabincha per tots aqueslls que estigueu treballant, però aquí la nena, es queda una setmana sola de "Rodríguez" a casa, amb la gossa, el conillet d'indies i el hamster de la meva germana.
2) Diumenge passat vaig anar a veure la darrera peli del Bruce Willis, Los sustitutos, i la veritat em va agradar força... si algú l'ha vist, doncs que aprofit aquest espai i la comentem, a veure que li ha semblat... Sento dir-te Anna, que el robot del Bruce té una pell que fa poc creible el personatge, ja que el Willis no ha tingut la pell tan llisa ni a Luz de Luna,jajajaja
3) Visca el Barça! jajajaja

Petonets a tots/totes i fins aviat!!!!

Olga

Patti ha dit...

Que xulo tenir un espai per xafardejar i criticar!!! Clar que si us vull criticar a alguna de vosaltres ho tinc cardat... je, je.
Jo no he vist la peli del Willis però tinc pensat fer-ho en breu, ja us diré però a priori puc dir que m'agradarà perquè sóc mega-fan del Bruce.

Per cert, germaneta: mola molt que posis un corrector per a que escribim millor però primer fes-lo servir tu, que "seran" no va accentuat... ja, ja, ja... 1 a 0!!!

Bé, company@s, vaig a recollir una micca el pis o semblarà Vietnam!!

Moooolts petons!!

Patti

Alicia Cañellas ha dit...

Eiii!!! Molt xulo el teu espai!!!
Aniré seguint-lo en els momentets que em deixi el peque.
Petonets a la teva baldufeta!!
Muá!

Alicia.

aglote ha dit...

Surto en defensa de l'Anna per dir-te Patti que si bé ella s'ha confós en el "seràn" tu has posat "micca", jajaja en tot cas podies posar "mocca" per indicar que et vé de gust un cafè, jajaja és broma! Que jo he hagut de mirar l'accent del "confós" jajaja

Petonets
Olga

Anna ha dit...

gràcies Olga!!! perquè vegis... jajaja

Anna ha dit...

gràcies Alicia, espero les teves aportacions!!! un petó

Anna ha dit...

A tots els presents, L'ALICIA no és la de la feina!!!! quedi clar!!!

aglote ha dit...

Ostres, doncs jo m'ho havia pensat, jajajaja

Publica un comentari a l'entrada