dijous, 2 de febrer de 2012

Records que no tenia presentsEstava tant tranquil.la remenant per les xarxes socials, quan de cop i volta, ha aparegut algú a l'apartat "gente que quizás conozcas", que m'ha deixat , esma perduda,bocabadada i corpresa... algú que feia moooolts anys que no en tenia noticies, algú que va formar part important de la meva vida en una etapa adolescent, i de cop, se m'ha destapat un munt d'anècdotes, històries passades, persones relacionades, frases, sensacions i sentiments que ja no recordava feia temps.

És curiós, com recordar coses puntuals del passat, fa que emergeixin records que no tenies ni idea que encara guardessis en algun racó del cervell, i una et porta a l'altre, i acabes per recuperar una part de la teva vida,que la tenies tan ben compactada i guardada.

La sensació que m'està donant, és la de perspectiva, de com haguessin estat les coses si la ruta de la vida fóra una altra, de com han anat succeint fets de la meva vida, sense quasi ni adonar-me... suposo que ens fa falta algú de fora, al qui veiem com un estàtic en el temps, per adonar-nos de l'evolució soferta, afers varis abans de comprometre's amb algú, anar a viure en parella, tenir fills, anar canviant de feina, de ciutat... Si senyor... això és la vida, canvis físics, mentals, incorporacions i faltes... tot condensat en uns anys que es viuen com si res.

0 comentarios:

Publica un comentari a l'entrada